Måleri

Måleri i Åkersberga

Norrmalms Måleri strävar efter att vara det naturliga valet när det kommer till att anlita målare i Åkersberga. Vi har på den senaste tiden etablerat oss som en av de ledande målerifirmorna i Stockholm med omnejd och anledningen till att vi lyckas så bra är att vi lämnar nöjda och glada kunder efter oss.

Vi insåg rätt tidigt att för att kunna tillmötesgå alla våra kunders olika behov krävs det att vi har en så bred kompetens som möjligt. Vi har därför sett till att knyta till oss ny kompetens och utbilda vår personal i nya områden så att de alltid kan följa med i den senaste branschutvecklingen. Det kan handla om att hålla kolla på nya material och färger, följa med i trender och det senaste inom design samt att alltid se till att vi har utbildad personal som klarar att leverera toppresultat med de senaste teknikerna inom måleri och bygg.

färpalett roller

Ett brett spektra av måleritjänster

Vi är experter på det mesta när det kommer till måleri. Vi målar såväl ut- som invändigt och producerar toppresultat oavsett grundmaterial och vilken teknik som krävs. Du kan anlita oss för bland annat tapetsering, snickerimålning, takmålning, spackling, fasadmålning och underhåll. Har du några funderingar kring ett eventuellt samarbete är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller via mail. 

målare pensel

Vi målar om hela din villa

Trähus kräver underhåll med jämna mellanrum. Drygt var tionde år är det lämpligt att ge fasaden ny färg för att den ska kunna skydda träet maximalt mot väder och vind. Vår kunniga personal har all kunskap som krävs för att ge din fasad ett ordentligt lyft. Och när du ändå anlitar oss för fasaden, varför inte passa på att måla om även invändigt i huset?

Vi målar om samtliga snickerier och ger dem en ny glänsande finish, vi sätter upp nya tapeter och sätter ny färg på gamla och slitna väggar. Inom kort har du ett helt nytt hus med fräscha färger till en relativt låg kostnad. Kontakta oss för en offert eller för att boka in ett möte. Våra kunniga målare i Åkersberga är det bästa alternativet för din villa!

Vänd dig till oss för hög kvalitet på jobben!