Om oss

Norrmalms Måleri är ett pålitligt och välrenommerat måleri- och byggföretag som fokuserar på att kunna erbjuda våra kunder ett brett och heltäckande utbud av hantverksrelaterade tjänster. Du kan vända dig till oss för allt från små installationer och enkla tapetseringsjobb till större helhetsrenoveringar och fasadmålningar. 

På grund av vår stora och breda kompetens samt ett starkt nätverk av pålitliga samarbetspartners kan vi ta oss an byggprojekt av större magnitud. Vi hjälper dig att få bra valuta för pengarna så att du får ett resultat som du kan vara nöjd med till bästa möjliga pris. 

Vi har snabbt etablerat sig som ett av de ledande måleri- och byggföretagen i Stockholm med omnejd. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och ser därför till att knyta till oss ny välutbildad personal som kan bidra till att vi håller högsta kvalitet inom alla områden.

Måleriarbeten inkluderas i ROT-avdraget vilket gör att du kan få reducerat pris med upp till 30% av arbetskostnaden. Vi sköter det byråkratiska och du får avdraget direkt på fakturan. 

 

Välkommen till måleriexperterna i Åkersberga!