Tjänster

Vi kan  erbjuda ett brett utbud av tjänster förutom måleri. Bland annat har vi utbildad personal som specialiserat sig på areamätning, golvvård, energiteknik och takläggning.

Mycket pengar att hämta i en korrekt utförd areamätning

Många av de ytangivelser som finns i gamla fastighetskontrakt bygger på gamla mättekniker och en stor del av uppgifterna som står angivna i kontrakten stämmer inte idag. Anlita någon av våra kunniga areamätare för att få en exakt siffra på hur stor din bostad är. 

areamätning

Golvvård

Att se efter sina trägolv är någonting som kan vara svårt att klara på egen hand. Vi hjälper till med slipning, lackning och övrig golvvård så att du kan ha fräscha och vackra golv i ditt hem utan ansträngning. Vi lägger även nya golv och arbetar förutom med trä även med laminat och lamellparkett.

parkett

Energiteknik

Vi utför även obligatoriska ventilationskontroller (OVK-besiktning) och kan hjälpa till med att ställa in klimatanläggningar och ventilationssystem för att på så sätt kunna optimera din fastighets energisparfunktioner. 

Fastighetsförädling

Vi hjälper dig att anpassa byggnader eller fastigheter till det moderna samhället. Det kan handla om att göra om ett vindsutrymme till en vindsvåning, bygga om en butikslokal till att passa andra verksamheter, slå ihop två lägenheter till en stor och så vidare. Kom med ett förslag på fastighetsförädling så ser vi vad vi kan göra - skicka in ett mailförslag eller boka in en tid för ett möte så kan vi tillsammans diskutera upplägget för förädlingen.

vindsvåning

Totalentreprenad

Vi erbjuder inte bara hjälp med specifika byggtjänster utan kan även ta det fulla ansvaret för hela projekt. I de fall vi saknar egen expertis har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners. 

Proffs på måleri och andra byggrelaterade tjänster